Hjem » Arrangementer og møter » Verdige Smil ved First Lego League 2013

Verdige Smil ved First Lego League 2013

Lørdag 9 november fra 10-19 ble årets First Lego League (FLL) arrangert i Trondheim for ungdom mellom 10-16 år på Gløshaugen – Realfagbygget. FLL er et forsknings- og teknologi prosjekt for barn og unge i alderen 10-16 år. Konkurransen arrangeres i Skandinavia av FIRST Scandinavia. Hensikten med arrangementet er å øke interessen blant unge mennesker for teknologi og vitenskap, og stimulere dagens ungdom til å bli morgendagens ingeniører og forskere.

I de siste årene har Sam Akol a.k.a «Dj Chizzy» vært DJ for First Lego League (FLL) sin konkurranse i Trondheim. Han spiller da hele dagen mot betaling. Jeg er så takknemlig for at Sam Akol av eget initiativ bestemte seg for å donere sitt honorar på hele 5000 kroner til Verdige Smils arbeid i Sierra Leone. Tusen hjertelig takk for ditt initiativ og for donasjonen. Sam jobber selv som frivillig i Verdige Smil og visste at organisasjonen sårt trenger midler til sine prosjekter.

Dj Chizzy sørget for at Verdige Smil fikk oppmerksomhet på dagen. Han ordnet i samarbeid med arrangøren slik at Verdige Smil fikk lov til å henge opp banner og ha en roll-up tilstede. Honoraret til Dj Chizzy fikk vi tildelt på scenen i form av en sjekk like før premiene skulle deles ut til deltakerne. Arrangøren sa noen ord om Verdige Smils arbeid og det ble deretter vist en videosnutt av Verdige Smils arbeid med utdanning i Sierra Leone. Da filmen var ferdig sa organisasjonslederen Margaret Moiba noen ord om Verdige Smils arbeid. På scenen var også to andre representanter fra Verdige Smil – Ellen Marie Paulsen og Charlotte Vegsund Andersen. Sammen med organisasjonslederen tok de imot en sjekk på 5000 kroner. Tilstede var også Aril Reiersen, Pia Jakobsen Rehaug og Sofie Samawo Reiersen.

Jeg er svært takknemlig for at vi fikk muligheten til å komme på arrangementet og være synlig der. Jeg ble spesielt imponert over alle de fantastiske barna som var der og gjorde en kjempeinnsats gjennom hele dagen. Vinnerne ble kåret og neste års tema ble så annonsert på slutten av dagen.

For å se flere bilder fra arrangementet kan du trykke her


Organisasjonsleder

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

PR-Launch 2013

Verdige Smils team arrangerte en pr-launch hvor vi inviterte artister, støttespillere, politikere, folk fra næringslivet …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.