Hjem » Vårt arbeid i Sierra Leone » Verdige Smil hjelper Ebola-rammede

Verdige Smil hjelper Ebola-rammede

Noen av barna Verdige Smil har støttet med mat og hygieneartikler

Verdige Smil har jobbet aktivt for å minimere spredning av Ebola siden utbruddet i Sierra Leone. Dette ved å gi ulik støtte til våre direkte støttemottakere og i lokalmiljøet hvor våre fadderbarn bor. I tillegg til dette har vi hatt et intensivt informasjonsarbeid som varte over flere uker samt utdeling av hygieneartikler i flere religiøse institusjoner (kirker og moskéer har vært eneste lovlige samlingsplass nå mens Sierra Leone prøver å få kontroll på Ebola-viruset).

Organisasjonen besøkte videre flere hjem som var blitt satt i karantene pga ett eller flere dødsfall i deres hjem som følge av Ebola. Besøkene ble gjort etter at hjemmene var erklært Ebola-frie. I flere måneder har Verdige Smil gitt hjelp til mennesker som er direkte rammet av Ebola ved å dele ut mat og hygieneartikler. Organisasjonen håper å gi denne støtten i de påfølgende månedene, og vi håper inderlig at Ebola snart blir historie i Sierra Leone. Vi takker alle som har bidratt og fortsatt bidrar for å gjøre dette mulig, både gjennom å donere tomflasker og ved direkte økonomisk støtte. Tusen hjertelig takk!

Mange barn som har blitt foreldreløse som følge av ebola har søkt hjelp hos oss. Ved hjelp av nye faddere gir vi nå langsiktig støtte til noen av disse barna. Det var ikke en lett oppgave for teamet vårt i Sierra Leone å velge ut hvem som skulle få hjelp først. Vi ønsker å støtte flere, men trenger da hjelp fra deg. Vil du være med og hjelpe noen av disse barna slik at de kan ha en tryggere framtid? Bli fadder ved å trykke på denne linken.

Under er bilder av flere ebola-rammede som Verdige Smil har støttet med mat og hygieneartikler.

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

Å være eller ikke å være

Mirjam Fagerheim – en av våre engasjerte givere «Det eneste håp disse barna har er …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.