Hjem » Mat fra forskjellige kulturer » Quiche med spinat

Quiche med spinat

Deig

  • 200 g hvetemel
  • 125 g margarin
  • 4 ss vann

Fyll

  • 400 g spinat
  • 3 egg
  • ca 2 1/2 dl melk
  • litt salt og pepper
  • litt muggost, hvitost og parmesan (ca 2 dl tilsammen)

Forstek bunnen (nederst i ovnen) til den har fått litt farge – ha deretter i fyllet. Stek på 200 grader i 30-45 minutter avhengig om du har varmluft eller ikke.

Enjoy 🙂

Oppskriften er gitt av:

Marit Fremstad
Koordinator
Verdige Smil

Vi takker Marit for hennes bidrag til Verdige Smil blogg. Du kan også bidra med din favorittoppskrift. Send oppskrift med bilde til: blogg@verdigsmil.no

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner










Submit

Les også

Hvit bacalao

Del opp utvannet klippfisk i terning, del poteter i tynne skiver, ditto med løken – ...

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.