Hjem » Arrangementer og møter » PR-Launch 2013

PR-Launch 2013

Verdige Smils team arrangerte en pr-launch hvor vi inviterte artister, støttespillere, politikere, folk fra næringslivet og andre som kunne ha interesse av å høre om vårt engasjement. Vi er stolte av å si at det kom mange mennesker fra forskjellige deler av samfunnet. Det ble servert multikulturell mat. Kakedama bidro med 2 kaker med Verdige Smils logo.

Romkake. Spiselig logo, blomster i marsipanSjokoladekake med daimkuler inni. Pynt i marsipan. Logo er spiselig bilde

I forkant av arrangementet fikk vi malerier/bilder fra Øyvind Reiersen, Ingolf Jektvik og Svenja Bäcker. Videre fikk vi bøker donert av Jan Sæterli og Tore Strømøy og cder fra Anders Jektvik. Disse gjenstandene ble utstilt på eget bord ved PR-Launchen hvor våre gjester kunne se og by på de ulike gjenstandene. Pengene som kom inn gikk uavkortet til vårt arbeid.

Bilde av utstillingSam ved Verdige Smil Roll up

Kjære Anders og Idd Aziz, vi føler oss privilegerte for at dere sa ja ved førespørsel om å spille ved arrangementet, tusen takk for deres bidrag. Vi takker Videomagi for at de tok bilder og laget video av denne dagen. Fantastiske Ragnhild Arntsen Normundsdatter var vår konferansier. Vi er takknemlige for å ha hatt deg som vår konferansier, tusen takk for ditt engasjement. En stor takk til alle mine medfrivillige i Verdige Smil som gjorde en kjempeinnsats for å gjøre denne dagen vellykket.

PR-Lunch002_r

Vi er takknemlige for at så mange mennesker prioriterte Verdige Smil denne lørdagen. Uten alle våre gjester hadde vår innsats vært forgjeves. Tusen takk for at dere kom.

Med vennlig hilsen
Margaret Moiba
Medgrunnlegger og Organisasjonsleder
Verdige Smil

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

Verdige Smil ved First Lego League 2013

Lørdag 9 november fra 10-19 ble årets First Lego League (FLL) arrangert i Trondheim for …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.