Hjem » Arrangementer og møter » Mosjon for alle

Mosjon for alle

En del av Verdige Smils team ved Ringvebukta

Friskluft er godt, uansett vær! Verdige Smil arrangerer årlig aktiviteter for å engasjere folk rundt det å gi tilbake til sitt lokalsamfunn. 19 Juli i 2014 gjennomførste vi aktiviteten «Mosjon for Alle» ved Ladestien i Trondheim. På denne lørdagen var det sol og varme, og Ladestien var full med mennesker som nøt dagen. Takk til alle som tilbrakte dagen sammen med oss!

Mustafa Moijeuh leker med barna under arrangementet

Vi startet dagen med mosjon for alle med tur fra Korsvika til Ringvebukta, hvor vi tilbrakte resten av dagen med grilling og aktiviteter for store og små. Alle barn som deltok på aktiviteter fikk selv velge premie. Vi var heldige som hadde fått mange premier fra diverse butikker på Melhus (Vitus apotek, Jordbærpikene, Jernia, Amigos og Sporthuset), Tiller (Elkjøp, Extra Leker, Barnas Hus og EGON) og Trondheim sentrum (Garnhuset i Fjordgt.62, Lillemartine og BR-leker ved Byhaven). Tusen takk for deres støtte til å gjøre denne dagen ekstra spesiell for barna.

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

En fantastisk følelse

Janne og Margaret holder kurs ved Trondheim Mottakssenter. Siden Trondheim Mottakssenter og Verdige Smil startet …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.