Hvit bacalao

bacalaoDel opp utvannet klippfisk i terning, del poteter i tynne skiver, ditto med løken – kok potetene halvveis ferdige, stek løken blank, ha i chili, hvitløk og tilslutt de soltørkede tomatstripene. 

 Lag bechamelsaus, kjølne litt og ha i en eggeplomme eller to.

Legg så potetene rundt kanten i en passende form, ha halve løkblandingen i, så fisken, så resten av løken, så bechamelsausen, så skivet ost – og gjerne litt strøkavring. Regn med 25 minutter i ovnen.

Oppskriften er gitt av:
Morten Solum

 

Vi takker Morten for hans bidrag til Verdige Smil blogg. Du kan også bidra med din favoritt oppskrift. Send oppskrift med bilde til: blogg@verdigsmil.no

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner










Submit

Les også

Quiche med spinat

Deig 200 g hvetemel 125 g margarin 4 ss vann Fyll 400 g spinat 3 …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.