Hjem » Givere i Fokus » Førjulskonsert i Børsa Kirke 2014

Førjulskonsert i Børsa Kirke 2014

Jeg vil med dette takke musikerne fra LY (bestående av: Kristian Bolland, Sondre Løseth og Stian Bratlie) og Stuck(bestående av: Saima-Irén Mian, Tommy Walderhaug, Vidar Osen, Christian Aune Thomassen, Kjetil Reiersen, Bjørn Kåre Stjern og Barbro Finanger Lande) for en fantastisk opplevelse, og for at dere på eget initiativ arrangerte førjulskonsert til inntekt for Verdige Smil sitt arbeid i Sierra Leone.

Bandet Stuck på scenen i Børsa kirkeBandet Stuck på scenen i Børsa kirke

Vi takker også alle som var med og donerte penger til vårt arbeid på konserten, vi håper dere koste dere og kom i julesteming. Til musikerne vil vi også informere om at dere kommer til å få en diplom som takk for engasjementet og bidraget. Jeg håper dette er starten på en fantastisk fremtid sammen.

Bandet Ly på scenen i Børsa kirkeBandet Ly på scenen i Børsa kirke

Jeg vil også legge til at det fortsatt er mulig å støtte vårt arbeid opp i mot foreldreløse barn i Sierra Leone. Jeg har bestemt meg for at for hver tiende fadder Verdige Smil får vil jeg gå fra Melhus til Trondheim. Dette er helt villt for meg siden jeg ikke har trent på hele 5 år og min kondis er helt elendig. Vil du bli fadder eller vite mer om Verdige Smils arbeid besøk: www.verdigesmil.no
-Margaret

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

En engasjert giver

Jan Sæterli Det er alltid hyggelig når våre venner skriver noen ord om oss på …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.