Hjem » Givere i Fokus » Flaskeinnsamling for mat og trygge hjem

Flaskeinnsamling for mat og trygge hjem

Hver flaske teller! Vårt arbeid er basert på dugnad og egeninnsats. Alle midler går uavkortet til formålet!

Den smittsomme sykdommen Ebola har tatt mange liv i Sierra Leone. Flere barn er blitt foreldreløse. Noen av disse har ingen gjenlevende omsorgspersoner som kan ta seg av dem. Fremtiden deres er svært usikker. Verdige Smil ønsker å hjelpe de etterlatte barna men trenger hjelp. Verdige Smil startet å iverksette tiltak for å beskytte våre fadderbarn og deres lokalsamfunn allerede i Juni 2014. Vi drev folkeopplysning og over 15000 mennesker fikk informasjon, mange religiøse steder ble besøkt og beholdere med kran og klor ble delt ut (alle sosial aktivitet har nå vært forbudt i mange måneder, og den eneste lovlige sosiale samlingsplassen er i kirker og moskeer).

Fokuset vårt er nå det som kommer i kjølvannet av Ebola. I flere måneder har vi delt ut mat og hygiene artikler til over 50 mennesker ved hjelp av flaskeinnsamlingen. Vi takker alle som har vært med og som fortsatt er med og støtter oss i denne viktige saken.

Har du flasker å gi bort eller ønsker du å bli med å samle inn flasker til vårt arbeid med ressurs-svake og foreldreløse barn i Sierra Leone, ta kontakt. Vi har flere kontaktpersoner som tar imot på flere steder. Du kan også sende oss mail om du har flasker å gi bort til en viktig sak.

Vi oppfordrer skoler, arbeidsplasser og private hjem til å være med og bidra.

Pengene brukes til å hjelpe foreldreløse barn ut av ekstrem fattigdom, gi dem mat og holde de borte fra gaten ved å gi dem skolegang.

Ta kontakt

Send epost til info@verdigesmil.no eller ring til Margaret Moiba på tlf 93094927 for å avtale tidspunkt for henting eller levering av flasker. Du kan også se på vår side for flaskeinnsamling på Facebook. Ønsker du også å ta i mot i regi av Verdige Smil eller har andre spørsmål, ta kontakt på info@verdigesmil.no

Dersom du ikke kan levere eller donere flasker men likevel ønsker å støtte vårt arbeid kan du gjøre dette ved å donere et valgfritt beløp til konto: 4230.56.57926 (merk med «pant») eller bruk vårt skjema her: https://verdigesmil.no/stott-oss/gi-et-engangsbelop/

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

Førjulskonsert i Børsa Kirke 2014

Jeg vil med dette takke musikerne fra LY (bestående av: Kristian Bolland, Sondre Løseth og …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.