Hjem » Arrangementer og møter » En fantastisk følelse

En fantastisk følelse

Janne og Margaret holder kurs ved Trondheim Mottakssenter.

Siden Trondheim Mottakssenter og Verdige Smil startet sitt samarbeid i 2013 har vi gjort mye sammen. Det er en fantastisk følelse å bidra med informasjonsmøter om norsk levesett, det norske barnevernet og barneloven. Informasjonsmøtene har vært vellykkede, med mange deltakere fra flere forskjellig land. Det er bra å se hvordan Janne klarer å engasjere menneskene på møtene. Det ble stilt mange spørsmål og mye ble diskutert, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra både ledelsen og deltakerne på møtene. Vi er så heldige som har Advokat Janne Fjelnseth som vår juridiske rådgiver i Verdige Smil, som tar seg fri fra sin betalte jobb for å jobbe frivillig for Verdige Smil (møtene har ofte foregått på dagtid). Takk for din innsats Janne.

Hvis du er interessert i å bidra som kurs eller foredragsholder i Verdige Smil, så kan du trykke her.

Janne Fjelnseth

Janne Rebecca Fjelnseth er utdannet advokat og har kompetanse som forsvarer i straffesaker, barnerett, barnevern, diskriminering, arbeidsrett, utlendingsrett, psykisk helsevern, kjøpsrett og avtalerett. Hun har mange års erfaring og sterkt engasjement for individets rettigheter/rettssikkerhet. Janne er styremedlem i Verdige Smil.

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

Mosjon for alle

En del av Verdige Smils team ved Ringvebukta Friskluft er godt, uansett vær! Verdige Smil …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.