Hjem » Givere i Fokus » En engasjert giver

En engasjert giver

Jan Sæterli

Det er alltid hyggelig når våre venner skriver noen ord om oss på sin facebook status. Takk for alle som støtter oss på ulike måter, økonomisk og at dere deler siden vår. Dette skrev en av våre venner, Jan Sæterli, på facebook statusen sin.Tusen takk for at du engasjerer deg og støtter oss i vårt arbeid.

«NOE FOR DEG? Den smittsomme sykdommen Ebola har tatt mange liv i Sierra Leone. Flere barn er blitt foreldreløse. Noen av disse har ingen gjenlevende omsorgspersoner som kan ta seg av dem. Fremtiden deres er svært usikker. Den lille norske bistandsorganisasjonen Verdige Smil ønsker å hjelpe så mange som mulig av disse. Fra før har de et omsorgarbeid i gang i Bo, landets nest største by, der barn får et tilbud gjennom familiehjem, med mat og klær, skolegang og jevnlig helsesjekk. Fadderskap er en viktig måte å skaffe penger til driften.

Verdige Smil er en non-profit organisasjon, som ble startet av et norsk/sierraleonsk ektepar i Trøndelag. De to driver Verdige Smil sammen med et valgt styre på 8 personer. De tar ikke ut lønn selv. Ingenting går bort i administrasjon! De som tar seg av barna i Sierra Leone får en beskjeden godtgjørelse, i tillegg til penger til drift, selvsagt. Et fadderskap koster kun 250,- kr i måneden, og det blir ordnet med fast trekk fra den kontoen du velger. Veldig greit og enkelt! Jeg er selv fadder til en tenåring i Verdige Smil (Jattu, ca. 18-19 år) og kan varmt anbefale dem! PS. Også mulig å gi enkeltgaver med valgfritt beløp.

Sjekk deres webside for flere opplysninger: https://verdigesmil.no»

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

Førjulskonsert i Børsa Kirke 2014

Jeg vil med dette takke musikerne fra LY (bestående av: Kristian Bolland, Sondre Løseth og …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.