Hjem » Inspirasjoner » Det beste i livet er gratis

Det beste i livet er gratis


«Du blir ikke rik av å hjelpe de fattige, gi husly til de hjemløse, pleie de trengende, snakke med de ensomme eller ta vare på de eldre. Men den gode følelsen det gir, den kan ikke kjøpes for penger.
 
Det beste i livet er gratis. En klem, et varmt smil og et varmt hjerte fyllt med kjærlighet og omsorg. Det er mer verdt for meg enn alle pengene i hele verden.
 
Selv uten alt for mye penger i banken føler jeg meg rikere enn de fleste. Det handler om å velge hvilken rikdom man ønsker å samle på. Jeg har blitt rik på kjærlighet. Den kan man både gi og få helt gratis.» – Yousef Assidiq
 
Denne leste jeg på Yousef Assidiq sin facebook side og ble inspirert av det. Det var som om han snakket direkte til meg og jeg kjente meg igjen i alle setningene og er glad for at jeg fikk lov til å publisere det her også. -Margaret Moiba

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.