Hjem » Givere i Fokus » Den perfekte kjolen

Den perfekte kjolen

Lises Brudesalong bidrar med hjelp til selvhjelp gjennom Verdige Smil. Dette gjør de ved å donere mange flotte og splitter nye kjoler som vi sender videre til Sierra Leone. Kjolene blir leid ut og inntektene går med til å gi kontinuerlig støtte til våre prosjekter i Sierra Leone. Lises Brudesalong AS er en moderne brudesalong to mil sør for Trondheim. Da en av Verdige Smils representanter i privat ærend besøkte brudesalongen ble hun møtt med dyktige service-innstilte mennesker som var klar til å hjelpe henne med å velge den perfekte kjolen. Da de fikk høre om organisasjonen og våre prosjekter bestemte de seg for at vårt arbeid var noe de ville se nærmere på og kanskje støtte på ulike måter.

Noen av de nydelige kjolene som ble donert

Kjole-utleie er et av de tiltakene som Verdige Smil håper kan være med å gjøre vårt arbeid bærekraftig. Verdige Smil ønsker å bygge opp innteksbringende aktiviteter rundt våre prosjekter, hvor prosenter av overskuddet går til å dekke driftkostnader. Resterende overskudd går til å videreutvikle våre prosjekter. Støtten fra Lises Brudesalong vil spesifikt bli brukt til å dekke driftkostnader ved en barnehage som vi starter i Sierra Leone i løpet av 2015. Barnehagen har vært registrert en god stund, men på grunn av Ebola-epidemien som har herjet landet er ikke alt klart til oppstart ennå. Det som mangler nå er diverse utstyr og leker. Vi håper å kunne fortsette arbeidet og åpningen så snart Ebola ikke lenge er en trussel i landet. Ta kontakt om du kunne tenke deg å følge opp dette prosjektet. (E-post: info@verdigesmil.no)

Verdige Smil er en non-profitt organisasjon. Det betyr ikke at vi ikke driver med aktiviteter som skaper inntekt, men at eventuell inntekt brukes til å videreutvikle organisasjonens virksomhet. Det kan være å utvikle et allerede eksisterende prosjekt, eller det kan være å etablere nye prosjekt. Inntektene som genereres blir investert i regionen der de ble skapt. Denne helhetlige oppbygningen av vår virksomhet bidrar med å skape nye arbeidsplasser og er med og bidrar til utvikling av lokalsamfunnet vi jobber. Vi er takknemlige for at Lises Brudesalong bidrar i dette viktige arbeidet.

Husk at hvem som helst, private som bedrifter, kan være med å støtte oss og bygge opp inntektskilder rundt våre prosjekter. Hvis du tror på hjelp til selvhjelp og ønsker å engasjere deg sammen med oss, send epost til info@verdigesmil.no eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under. Du kan se mer om bedriftssamarbeid med Verdige Smil ved å trykke her.

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

En engasjert giver

Jan Sæterli Det er alltid hyggelig når våre venner skriver noen ord om oss på …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.