Hjem » Mat fra forskjellige kulturer » Bosnisk- Bakt flette

Bosnisk- Bakt flette

Deig

  • 500 g hvetemel
  • 3,5 dl melk
  • 1 pose gjær
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt

Fyll

  • 1 pk skinke
  • pizzasaus
  • revet ost
  • annet som faller i smak

Bland mel, salt og gjær, og spe deretter i lunken melk og olje. La det heve en stund…

Når deigen er hevet til dobbelt størrelse kan du ta den ut på kjøkkenbenk/bord for å kjevle deigen ut i til et rektangel. Så lager du snitt i deigen på de lengste sidene og legger fyllet etter ditt ønske på midten og bretter snittene over hverandre til en flette. Stekes på 200 grader i 30 til 40 minutt, avhenging av hvordan ovn du har.

Oppskriften er gitt av:

Vesna Strøm

Vi takker Vesna for hennes bidrag til Verdige Smils blogg. Du kan også bidra med din favorittoppskrift. Send oppskrift med bilde til: blogg@verdigsmil.no

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner










Submit

Les også

Hvit bacalao

Del opp utvannet klippfisk i terning, del poteter i tynne skiver, ditto med løken – ...

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.