Deig
- 500 g hvetemel
- 3,5 dl melk
- 1 pose gjær
- 2 ss olje
- 1 ts salt
Fyll
- 1 pk skinke
- pizzasaus
- revet ost
- annet som faller i smak
Bland mel, salt og gjær, og spe deretter i lunken melk og olje. La det heve en stund…
Når deigen er hevet til dobbelt størrelse kan du ta den ut på kjøkkenbenk/bord for å kjevle deigen ut i til et rektangel. Så lager du snitt i deigen på de lengste sidene og legger fyllet etter ditt ønske på midten og bretter snittene over hverandre til en flette. Stekes på 200 grader i 30 til 40 minutt, avhenging av hvordan ovn du har.
Oppskriften er gitt av:
Vesna StrømVi takker Vesna for hennes bidrag til Verdige Smils blogg. Du kan også bidra med din favorittoppskrift. Send oppskrift med bilde til: blogg@verdigsmil.no