Hjem » Vårt arbeid i Sierra Leone » Å være eller ikke å være

Å være eller ikke å være

Mirjam Fagerheim – en av våre engasjerte givere

«Det eneste håp disse barna har er din støtte. Den kan utgjøre hele forskjellen – det er så enkelt som Å VÆRE ELLER IKKE Å VÆRE. Avstanden mellom liv og død er kort her i Sierra Leone, spesielt for barn som har mistet sine foreldre og er «alene» i verden.

Den omsorgen foreldre vanligvis har, er ikke noen selvfølge å få erstattet. De har absolutt ingen steder å be om hjelp til hverken livsopphold eller medisinsk behandling, velferden deres er i medmenneskers hender. De kronene du sender vil komme disse barna til gode på en måte det er vanskelig å forestille seg i Norge. De kronene du sender kommer garantert barna direkte til gode.

Jeg har bodd i Sierra Leone i 4 år og har møtt mange av barna personlig. Enkelte av dem ville kanskje ikke vært i live i dag om det ikke var for Verdige Smils støtte i deres liv til mat, medisin, klær og skolegang. Fordi de har fått direkte støtte fra Verdige Smil blomstrer de og har mer håp for fremtiden enn noen gang. Jeg går 100% god for organisasjonen og dens arbeid for disse små og uskyldige barna som trenger noen som bryr seg litt ekstra for å leve og vokse opp til selvstendige og sunne voksne; MED utdanning.

Takk for at du er villig til å støtte, for jeg vet at du vil gjøre det, litt eller mye, absolutt hver eneste krone teller! I love you all for your support and care.»

– Mirjam Fagerheim

For å bli fadder kan du trykke her.

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

Verdige Smil hjelper Ebola-rammede

Noen av barna Verdige Smil har støttet med mat og hygieneartikler Verdige Smil har jobbet …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.