Hjem » Arrangementer og møter » Å bygge et fellesskap

Å bygge et fellesskap

Verdige Smil ved Trondheim MottakssenterTrondheim Mottakssenter (et mottakssenter for asylsøkere i Trondheim) er en av Verdige Smils samarbeidspartnere. Det er gjennom vårt lokale arbeid «Inkludering i Fokus» at vi kom i kontakt med ledelsen ved mottaket. To av Verdige Smils medlemmer har vært svært aktive med å bidra som ledere i dette arbeidet; Janne Fjelnseth med informasjonsmøter og Marit Fremstad som leder for håndarbeid-møtene.

På grunn av meget vellykkede håndarbeidkurs i 2013, ledet av Marit Fremstad fra Verdige Smil, fikk vi spørsmål fra mottaket om nye møter i 2014 med kvinnegruppen ved mottaket. Vi ønsker å bruke tid til å dele positive opplevelser med mennesker ved mottakssenteret og bygge et fellesskap.

håndarbeid i fellesskapDeltakerne valgte seg forskjellige stoff som ble brukt til å lage blant annet vesker og skjerf. Flere meldte seg til å bidra som frivillige gjennom Verdige Smil, noe som gjorde at deltakerne kunne få den veiledningen de trengte underveis. Det var alltid mat og drikke til møtene for alle involverte. Jeg føler meg heldig som fikk muligheten også i år til å være med på noen av møtene. Siden min kunnskap i håndarbeid er svært begrenset bidro jeg med å steke vafler og lignende. En stor takk til Marit for å donere sin tid til Verdige Smils arbeid både gjennom håndarbeid-kursene og som koordinator innenfor forskjellige oppgaver i Verdige Smil. Jeg føler meg privilegert av å jobbe sammen med deg.Til alle frivillige som bidro på møtene med sin kunskap, tusen takk.

Verdige Smil ved Trondheim Mottakssenter
Du kan se mer hva Trondheim Mottakssenter skrev om Verdige smil her.

Margaret Moiba
Organisasjonsleder – Verdige Smil
Epost: margaret@verdigesmil.no

Kommentarer

kommentarer

Del med dine venner


Submit

Les også

Mosjon for alle

En del av Verdige Smils team ved Ringvebukta Friskluft er godt, uansett vær! Verdige Smil …

Legg igjen en kommentar

Flere tusen mennesker har mistet livet som følge av ebola-viruset. Mange av de etterlatte barna har søkt hjelp hos oss. Vi ønsker å hjelpe barna men trenger din hjelp.